Ουρουγουάη: Ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία η FIFA

Η FIFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον των, Χοσέ Μρία Χιμένες, Ντιέγκο Γκοντίν, Φερνάντο Μουσλέρα και Έντινσον Καβάνι της Ουρουγουάης.

Οι Λατινοαμερικάνο διεθνείς κατηγορούνται για την αντιμετώπιση που είχαν απέναντι στον διαιτητή, μετά το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γκάνα (2-0) την περασμένη Παρασκευή (2/12). Η Ουρουγουάη μπορεί να κέρδισε, αλλά οι παίκτες της εξοργίστηκαν που ο διαιτητής Ντάνιελ Σίμπερτ δεν τους καταλόγισε πέναλτι. Ένα άλλο γκολ θα έστελνε την Ουρουγουάη στους «16» στη θέση της Νότιας Κορέας.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι παίκτες της Ουρουγουάης ξέσπασε εναντίον του διαιτητή που αποφάσισε να μην καταλογίσει πέναλτι για  τάκλιν στον Ντάργουιν Νούνιες στο πρώτο ημίχρονο και στον Καβάνι στα λεπτά της λήξης, με τον επιθετικό Λουίς Σουάρες να λέει ότι η FIFA ήταν «κατά της Ουρουγουάης».

Η FIFA ξεκίνησε επίσης διαδικασίες κατά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουρουγουάης  (AUF) για πιθανές παραβιάσεις των κανόνων δίκαιου παιχνιδιού. Ξεκίνησαν χωριστές διαδικασίες εναντίον των Ουρουγουανών παικτών Χιμένεθ, Καβάνι, Μουσλέρα και Γκοντίν», πρόσθεσε η FIFA σε ανακοίνωσή της. Η AUF έχει 10 ημέρες για να απαντήσει στη FIFA, σύμφωνα με τα σχόλια του αντιπροέδρου της , Γκαστόν Τεάλντι στην εφημερίδα Ovacion της Ουρουγουάης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.