Εθνική Πορτογαλίας: Κατακεραυνώνει τον Ρονάλντο ο Σάντος για την αντίδραση του!

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, κατακεραύνωσε την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αλλαγή του στον αγώνα της Παρασκευής στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Νότια Κορέα.

Ο Ρονάλντο φαινόταν φανερά απογοητευμένος όταν αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό της ήττας με 2-1, με τις κάμερες να πιάνουν τον 37χρονο να λέει: «Βιάζεται να με βγάλει». Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο συμμετείχε σε λεκτική διαμάχη με τον παίκτη της Νότιας Κορέας Τσο Γκιου-σαν καθώς έφευγε από το γήπεδο και μόνο μετά το παιχνίδι ο Σάντος κατάλαβε πώς ο Ρονάλντο είχε αντιδράσει στην αλλαγή του.

 «Ας χωρίσουμε αυτή την απάντηση στα δύο», είπε ο Σάντος την Τρίτη όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που φαίνεται να δείχνει τον Ρονάλντο να επικρίνει την απόφαση να τον αντικαταστήσει. «Αμέσως μετά τον αγώνα, μίλησα στο flash interview και μετά πήγα στη συνέντευξη Τύπου και εκεί είπα κάτι που θα επαναλάβω και εδώ: Στο γήπεδο, δεν άκουσα τίποτα. Ήμουν πολύ μακριά  και γι’ αυτό τον είδα να μαλώνει μόνο με έναν Νοτιοκορεάτη παίκτη και τίποτα άλλο. Αν έχω ήδη παρακολουθήσει το υλικό; Ναι. Δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτά είναι πράγματα που τακτοποιούνται εσωτερικά. Τακτοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και τώρα σκεφτόμαστε το αυριανό παιχνίδι. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Εν τω μεταξύ, ο Σάντος ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που φέρνει τον Ρονάλντο να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Νασρ μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν του μίλησα για αυτό», είπε ο Σάντος. «Σήμερα το πρωί μίλησα με τους παίκτες, αλλά δεν μιλήσαμε για αυτό. Δεν ήξερα τίποτα για αυτό το θέμα, για να είμαι δίκαιος. Όταν έφτασα εδώ (στη συνέντευξη Τύπου) κάποιος μου είπε τα νέα. Αλλά δεν ξέρω τίποτα. Είναι δική του απόφαση, είναι δικό του θέμα, όχι δικό μας. Ο Κριστιάνο είναι 100% συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό είναι το επίκεντρό του αυτή τη στιγμή. Για άλλες καταστάσεις, δεν ξέρω οτιδήποτε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.