Γαλλία : Ο Λιζαραζού ζητάει επίθεση από τον Ερνάντεζ

Σύμφωνα με τον Μπιξάν Λιζαραζού, η Γαλλία έχει ανάγκη από έναν επιθετικό Τεό Ερνάντεζ στο αριστερό άκρο γιατί είναι γρήγορος, δυνατός και κάνει την διαφορά.

Ο Γάλλος Παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998, Μπιξάν Λιζαραζού φυσικά και μπορεί να έχει λόγο για την Εθνική Γαλλίας και όσα βλέπει από την κάτοχο του τίτλου στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος την θέση του αριστερού μπακ μίλησε για όσα βλέπει από τον παίκτη που καλύπτει την θέση στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, Τεό Ερνάντεζ και την συνεργασία του με τον Κιλιάν Μπαπέ.

“Λατρεύω να βλέπω την γέννηση μιας σχέσης δύο παικτών όπως αυτή του Ερνάντεζ με τον Μπαπέ. Μπορεί να μην έχουν παίξει πολλά ματς μαζί αλλά, κολλάνε μεταξύ τους. Κατανοεί ο ένας τις κινήσεις του άλλου και έχουν καλή συνεργασία και μεταφέρουν σωστά την μπάλα. Βγάζουν συνεργασίες. Καλύπτει ο ένας τον άλλον. Όταν βγαίνει η χημεία τους υπάρχει ζωή, κίνηση και ο αντίπαλος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυσικά και βοηθάει να έχεις μπροστά σου τον Μπαπέ αλλά ο Ερνάντεζ είναι γρήγορος, δυνατός και μπορεί να κάνει την διαφορά. Πρέπει να επιτίθεται” δήλωσε ο Λιζαραζού για τον παίκτη της Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.