Ώρα πρόκρισης για Γαλλία και Αγγλία

Τα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ συνεχίζονται την Κυριακή με τους αγώνες Γαλλία-Πολωνία και Αγγλία-Σενεγάλη, απ’ όπου θα προκύψει το επόμενο «ζευγάρι» των προημιτελικών.

Ολλανδία και Αργεντινή ήταν οι πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στην οκτάδα του Μουντιάλ και το ίδιο καλούνται να κάνουν απόψε Γαλλία και Αγγλία, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις με Πολωνία και Σενεγάλη αντίστοιχα.

Γαλλία-Πολωνία (17:00)

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, οι Γάλλοι μετά την ήττα τους στο τελευταίο ματς του 4ου ομίλου από την Τυνησία, ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν το 2018 απέναντι στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι Γάλλοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Λούκας Φερναντές, ενώ οι Πολωνοί θα παραταχθούν πλήρεις.

Αγγλία-Σενεγάλη (21:00)

Στο «Al Bayt Stadium» της πόλης Αλ-Χορ η Αγγλία, μία απ’ τις τρεις αήττητες ομάδες του τουρνουά (μαζί με την Ολλανδία και το Μαρόκο) θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τελικό, απέναντι σε μία ομάδα πολύ σκληρή ομάδα όπως είναι η Σενεγάλη, που παλεύει μέχρι το 90ό λεπτό. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει εδώ και λίγες μέρες στη διάθεσή του τον Μπεν Γουάιτ που επέστρεψε στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους, ενώ απ’ την άλλη πλευρά η Σενεγάλη δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ιντρίσα Γκέιγ και τον τραυματία Κουγιατέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.