Εκτός Μουντιάλ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς!

Άσχημη εξέλιξη για την Εθνική Βραζιλίας αποτέλεσε η είδηση ότι ο Γκάμπριελ Ζεσούς θα χάσει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας αναμφίβολα ένα μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή της "σελεσάο".

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, έχει έναν επίμονο τραυματισμό στο γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.
Σοβαρό πρόβλημα όμως προέκυψε και με τον Άλεξ Τέλες, καθώς ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αφού τραυματίστηκε στην ήττα της ομάδας του με 1-0 από το Καμερούν στον τελευταίο αγώνα των ομίλων την Παρασκευή. Οι προβλέψεις αυτές έρχονται μετά από τις προκαταρκτικές εξετάσεις.
Οι απώλειες των Ζεσούς και Τέλες, είναι σημαντικές, δεδομένου ότι οι πλάγιοι μπακ Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο και ο αστέρας στην επίθεση, Νεϊμάρ βρίσκονται επίσης εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας Ροντρίγκο Λάσμαρ έδωσε μια ενημέρωση για τους Νεϊμάρ, Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο μετά τον αγώνα με το Καμερούν, με τον τελευταίο να φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει εναντίον της Νότιας Κορέας στους «16».
«Σχετικά με τον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο, πιστεύουμε ότι έχουμε χρόνο στα χέρια μας και υπάρχει πιθανότητα», είπε ο γιατρός της ομάδας Ροντρίγκο Λάσμαρ όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσαν να παίξουν εναντίον της Νότιας Κορέας.
«Ας περιμένουμε να δούμε, δεν έχουν αρχίσει ακόμα να προπονούνται με την μπάλα και είναι κάτι που θα κάνουν αύριο. Η κατάσταση του Ντανίλο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάνει ήδη έντονη προπόνηση με την μπάλα και έχει προσαρμοστεί λειτουργικά, πολύ θετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.