Μπουσκέτς: «Δεν διαλέξαμε αντίπαλο»

Η Ιαπωνία έκανε χθες τη δεύτερη μεγάλη ανατροπή στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και μετά τη Γερμανία νίκησε με το ίδιο σκορ (2-1) και την Ισπανία, παίρνοντας την πρωτιά του 5ου ομίλου και το «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

 Η ήττα από την Ιαπωνία οδήγησε τους Ισπανούς στη δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία τη στέλνει απέναντι στο Μαρόκο. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε ψίθυρους και αμφιβολίες για το ενδεχόμενο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε να επέλεξε αντίπαλο στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς διέψευσε όμως κατηγορηματικά: 

 «Οι παίκτες της Ιαπωνίας έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους μεταξύ των γραμμών και ήταν πολύ δύσκολο να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη και, τώρα, να περάσουμε στα προημιτελικά», τόνισε ο άσος της Μπαρτσελόνα

 «Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να διαλέξουμε αντίπαλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε. Για να συνεχίσουμε πρέπει τώρα να νικήσουμε το Μαρόκο, που θα είναι πολύ δύσκολο έργο, καθώς έχει δυνατή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.