Νέντοβιτς για Μουντιάλ: «Μπορεί τη διάκριση η Σερβία»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στου Κατάρ σχολίασε ο πολύπειρος άσσος του Ερυθρού Αστέρα!

Τη δική του πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ έδωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, τονίζοντας πως οι συμπατριώτες του μπορούν να φτάσουν στη διάκριση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λίγο περίεργο, επειδή δεν είναι καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε ολόκληρο λόγω των υποχρεώσεών μας αλλά το προσπαθώ. Από μικρός έβλεπα την Γιουγκοσλαβία και μετά την Σερβία.

Θυμάμαι τον Ντράγκαν Στόικοβιτς, τον προπονητής μας που έδωσε αρκετές χαρές, όπως και τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί έχουμε ευκαιρία για διάκριση.

Έχουμε μία ήττα από την Βραζιλία, αξίζαμε να κερδίσουμε το Καμερούν αλλά είναι 80% στο χέρι μας να κερδίσουμε την Ελβετία και συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδα. Θα είναι δύσκολο να το δω το ματς γιατί παίζουμε με τη Βίρτους την ίδια μέρα και θα τρέξω σπίτι να προλάβω. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για την Σερβία την τελευταία δεκαετία.

Υπήρχαν πολλές εκπλήξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε έναν Αργεντίνο στην ομάδα και γνωρίζω πόσο υπέφερε μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία. Υπάρχουν φαβορί όπως η Γαλλία, που πιστεύω ότι θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Περιμένω και μερικές ομάδες να ανεβάσουν το επίπεδό τους, υπάρχει πίεση στον όμιλο γιατί μία ήττα μπορεί να σε αφήσει έξω.

Την επόμενη φορά που θα σας μιλήσω θα ήθελα να είναι πριν από ένα νοκ άουτ της Σερβίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.