Μίχνιεβιτς: «Είμαι οπαδός της Αργεντινής»

Ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς αποκάλυψε πως είναι οπαδός της Αργεντινής από μικρός.

Ο Πολωνός τεχνικός ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση των δυο ομάδων δε θα είναι μια «μονομαχία» ανάμεσα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «αλμπισελέστε».

Αρχικά, ο Μίχνιεβιτς δήλωσε: «Νομίζω ότι, όταν είδαμε την κλήρωση και η Αργεντινή ήταν στον όμιλό μας, όλοι περίμεναν αυτή τη μονομαχία μεταξύ του Λιονέλ και του Ρόμπερτ, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι το Πολωνία εναντίον της Αργεντινής. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες, υπέροχοι, αλλά δε θα πω ποιος είναι καλύτερος, δε θα μιλήσουμε γι’ αυτό εδώ. Δεν είναι αγώνας μεταξύ των δύο, δεν είναι τένις, δεν είναι ένας εναντίον ενός. Ο Ρόμπερτ χρειάζεται τους συμπαίκτες του και το ίδιο συμβαίνει και με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα ατομικά, η ομάδα πρέπει να είναι δυνατή, αλλά χρειάζονται και τους άλλους».

Στη συνέχεια, ο Πολωνός ομοσπονδιακός τεχνικός συμπλήρωσε: «Έχουν τον Μέσι, που είναι όπως ο Αλμπέρτο Τόμπα για το σκι, είναι παντού, σαν σε ένα σλάλομ αποφεύγει τα πάντα. Είναι δύσκολο να σταματήσεις έναν παίκτη όπως ο Μέσι, ένας παίκτης μόνος του δε θα μπορέσει, θα πρέπει να είναι όλη η ομάδα. Αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία; Είναι μεγάλο ερώτημα… Έχει σκοράρει πολλά γκολ και κανείς δεν μπορεί να βρει τη μαγική φόρμουλα για να τον σταματήσει. Είμαι χαρούμενος που πρέπει να παίξουμε με την Αργεντινή και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Δεν έχουμε άγχος, δεν έχουμε πίεση, πρέπει να χαρούμε, να είμαστε χαρούμενοι, γιατί είναι κάτι ασυνήθιστο να παίζεις Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή. Είναι αλήθεια ότι από μικρός ήμουν οπαδός της Αργεντινής, είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πίσω της πολλούς φιλάθλους. Θυμάμαι τον Μάριο Κέμπες και άλλους σπουδαίους παίκτες, με μεγάλες στιγμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.