Ολλανδία-Κατάρ 2-0: Με πρωτιά στους “16” (hls)

Η Ολλανδία επικράτησε με 2-0 του Καταρ και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο παράλληλα με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ολλανδοί απείλησαν πρώτοι με τον Κλάασεν στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 15’ ο Ντε Γιουνγκ εκτέλεσε η μπάλα κόντραρε στον Κλάασεν και κατέληξε άουτ μετά το σουτ του Ντεπάι. Οι «Οράνιε» άνοιξαν το σκορ με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ του Γκάκπο στο 26ο λεπτό. Ήταν το τρίτο του τέρμα από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην ομάδα του Φαν Χάαλ.

Στο 29’ ο μοχαμάντ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Νόπερτ. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με άστοχο σουτ του Ντεπάι. Η ομάδα του Φαν Χάαλ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο πρώτο μισό της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0).

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ πέτυχε ο 2-0 όταν μετά την προσπάθεια του Ντεπάι και την εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα του Κατάρ, ο μέσος της Μπαρτσελόνα με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να διευρύνει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Η Ολλανδία άγγιξε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όταν ο Μπέρχαους επιχείρησε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Ολλανδοί πήραν την πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκαν στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, ενώ οι καταριανοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν ή να πάρουν έστω έναν βαθμό στο τουρμνουά που διοργάνωσαν.

Πρώτη συμμτοχή του Μέμφις Ντεπάι στο βασικό σχήμα των Ολλανδών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ολλανδία: Νόπερτ, Τιμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Κλάασεν (66’ Μπέρχαους), Ντε Ρούν, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Ντούμφρις, Γκάκπο, Ντεπάι (66’ Γιάνσεν).

Κατάρ: Μπαρσάμ, Μιγκέλ, Χασάν, Αχμέντ, Κούκι, Μοχαμάντ, Χατέμ, Αλάιντος (Ασαντάλα), Μαντιμπό (64’ Μπουντιάφ), Αφίφ, Αλί (64’ Μουντάρι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.