Γιακίν: «Δεν… τόλμησαν οι παίκτες μου»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ελβετίας μετά την ήττα με 1-0 από την Βραζιλία.

Τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος από τη Σελεσάο σχολίασε ο Μουράτ Γιακίν, τονίζοντας πως μπορούσαν να πάρουν περισσότερα από το ματς!

«Για αρκετή ώρα η στρατηγική που είχαμε στο παιχνίδι λειτούργησε. Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε καλά τρεξίματα και καλύψαμε σωστά τις αποστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι λυπηρό για εμάς. Οι παίκτες μου δεν τόλμησαν στη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στην Βραζιλία για τη νίκη της, αλλά πιστεύω ότι με λίγες περισσότερες ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω την ομάδα, έκαναν καλή δουλειά οι παίκτες μας και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να επιτεθούν. Στο αμυντικό μας παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, καλά οργανωμένοι. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση σε τέτοια ματς. Μας έλλειπε νομίζω η δύναμη. Ο Σακίρι τραυματίστηκε στο μηρό. Κάναμε μερικές δοκιμές, δεν ήταν 100% έτοιμος για το ματς και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Η απουσία του ήταν σημαντική, διότι είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να βγάλει την ομάδα με μεγαλύτερη ορμή στην επίθεση.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τη Σερβία. Φυσικά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε», τόνισε ο Γιακίν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.