Σενεγάλη: Η φιλοδοξία του Σισέ!

Να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην σκέφτονται τα όσα κρίνονται από το αποτέλεσμά του ζήτησε από τους παίκτες του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλιού Σισέ!

Οι πρωταθλητές Αφρικής με ως τώρα απολογισμό μία νίκη (3-1 επί του Κατάρ) και μία ήττα (2-0 από την Ολλανδία), θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2002, όταν, στην «παρθενική» εμφάνισή τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχαν φτάσει ως τα προημιτελικά.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για αυτή τη γενιά, που έχει ήδη πετύχει εξαιρετικά πράγματα. Είναι στο χέρι μας να προετοιμαστούμε σωστά. Ζητάω από τα παιδιά μου να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Κάποιες φορές, το διακύβευμα υπερτερεί του παιχνιδιού, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σκέφτεσαι το παιχνίδι. Εχουμε την επιθετική δυνατότητα να σκοράρουμε οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε χρειάζεται να παίξουμε, να παίξουμε και ξανά να παίξουμε, ώστε να ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε», δήλωσε ο Σισέ, ο οποίος ήταν αρχηγός της εθνικής Σενεγάλης στο Μουντιάλ του 2002.

«Προέρχομαι από μία χώρα που δεν αγαπά την ήττα. Θέλω να κερδίζω, το ίδιο και οι παίκτες μου, το ίδιο και ο λαός. Ενας αποκλεισμός θα είναι δύσκολα διαχειρίσμος. Πρέπει να έχουμε την ενέργεια και την επιθετικότητα που είχαμε σε άλλα αποφασιστικά ματς τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να ανεβάσουμε το σενεγαλέζικο και το αφρικανικό ποδόσφαιρο όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι φιλοδοξία μας να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δείξουμε ότι μπορούμε να υπάρχουμε στη διεθνή σκηνή», κατέληξε ο 46χρονος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.