Καμερούν – Σερβία 3-3: Ζωντανές με γκολ και θέαμα (hls)

Η Σερβία προηγήθηκε στις αρχές του ημιχρόνου (1-3), όμως το Καμερούν κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό με πρωταγωνιστή τον Αμπουμπακάρ που ήρθε από τον πάγκο και κράτησε ζωντανά τα λιοντάρια.

Η Σερβία μπήκε καλύτερα και έφτασε κοντά σε γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον επιθετικό της Φούλαμ, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, να σημαδεύει το δοκάρι μετά από δική του ντρίμπλα και στην επόμενη φάση να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας από εξαιρετική θέση. Το Καμερούν άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και ουσιαστικά από το πουθενά και με μια στημένη φάση προηγήθηκε. Η εκτέλεση κόρνερ του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κούντε, βρήκε το κεφάλι του αμυντικού του Άρη, Ενκουλού και από κοντά προ κενής εστίας, ο αμυντικός της Ναντ, Βίκτορ Καστελέτο, έδωσε προβάδισμα στα λιοντάρια της Αφρικής (1-0, 29ο λεπτό).

Η Σερβία απάντησε και αντέδρασε άμεσα βάζοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα με την δυνατή κεφαλιά του στόπερ της Ζάλτσμπουργκ, Πάβλοβιτς (1-1, 45+1) και λίγο αργότερα με το χαλαρό πλασέ του μέσου της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς πέτυχε την ανατροπή! (1-2, 45+3).

Οι Σέρβοι με ωραίο ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ με τον Αλεξάντερ Μίτριβιτς να παίρνει την ασίστ από τον Ζίφκοβιτς και ανεβάζει το δείκτη του σκορ (1-3, 53ο λεπτό). Στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Αμπουμπακάρ και το Καμερούν βρήκε την ισοφάριση μέσα σε τρία λεπτά! Ο έμπειρος επιθετικός κατάφερε να μειώσει ερχόμενος από τον πάγκο και να βάλει τη χώρα του ξανά στο ματς (2-3, 64ο λεπτό) και λίγο αργότερα έβγαλε την ασίστ για να σκοράρει ο Τσούπο Μοτίνγκ από κοντά (3-3, 66ο λεπτό)

Ανοιχτό το ματς με κακές άμυνες και τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη μέχρι το φινάλε. Καμερούν και Σερβία δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη της νίκη και πήραν από ένα βαθμό που τις κρατάει ζωντανές σε ότι αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρκετά να κριθούν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο ματς της Βραζιλίας με την Ελβετία (28/11, 18.00).

Βαθμολογία

Βραζιλία 3

Ελβετία 3

Σερβία 1

Καμερούν 1

Επόμενη αγωνιστική

Καμερούν – Βραζιλία (2/12)

Σερβία – Ελβετία (2/12)

Καμερούν (Ριγκομπέρτ Σονγκ): Επασί, Τολό, Ενκουλού, Καστελέτο, Φαϊ, Κούντε (67′ Οντούα), Χόνγκλα (55′ Αμπουμπακάρ), Ανγκισά (81′ Γκουέτ), Εμπεουμό (81′ Ενκουντού), Τοκό Εκαμπί (67′ Μπασογκόγκ), Τσούπο – Μοτίνγκ

Σερβία (Ντράγκαν Στοϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Ζίφκοβιτς (78′ Ράντονιτς), Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78′ Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56′ Στέφαν Μίτροβιτς), Κόστιτς (90+2 Τζόυρισιτς), Λούκιτς, Μαξίμοβιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (79′ Γκρούϊτς), Τάντιτς, Μίτροβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.