Ελβετία: Επίθεση της μητέρας του Εμπολό στους Καμερουνέζους

Η μητέρα του Μπριλ Εμπολό απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται ο γιος της για την επιλογή του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ελβετίας.

Ο 25χρονος επιθετικός της Μονακό έχει γεννηθεί στο Καμερούν, όμως επέλεξε να εκπροσωπήσει τη χώρα στην οποία μεγάλωσε. Μετά το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση των δυο ομάδων και με το οποίο χάρισε τη νίκη στους Ελβετούς, αρκετοί Καμερουνέζοι καταφέρθηκαν εναντίον του, μέσω των social media. Η μητέρα του απάντησε και άφησε αιχμές τόσο για την κατάσταση στο Καμερούν, όσο και για το καθεστώς που επικρατεί στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Όπως έγραψε, για να παίξει ένας Καμερουνέζος στην εθνική ομάδα της χώρας θα πρέπει να δώσει ένα ποσό σε εταιρία διαχείρισης εικόνας, η οποία συνεργάζεται με τον Σαμουέλ Ετό.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Αφήστε τον υιό μου, ήσυχο. Η Ελβετία τον εκπαίδευσε και έκανε τη δουλειά του. Και εσείς, αντί να εκπαιδεύετε τους παίκτες σας, δημιουργείτε μόνο φασαρίες στην πατρίδα. Για να μπεις στην εθνική ομάδα, πρέπει να δώσεις ένα ποσό και πρέπει να είσαι στην Utopia, ενώ οι Ελβετοί προπονούν τα παιδιά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.