Μπέντο: «Δε φοβηθήκαμε την Ουρουγουάη»

Ο Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε στη μαχητικότητα της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη, παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δε φοβήθηκαν την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Πάουλο Μπέντο για την απόδοση της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη για την πρεμιέρα του ομίλου στο Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία των ποδοσφαιριστών, ενώ περιμένει την ίδια αντίδραση και στα υπόλοιπα δύο ματς του γκρουπ με Γκάνα (28/11, 15:00) και Πορτογαλία (2/12, 17:00).

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, καλύτερο από το δεύτερο. Είχαμε στιγμές που κυριαρχήσαμε, που μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Στη συνέχεια, εξαντληθήκαμε σωματικά, μεταξύ άλλων και επειδή η Ουρουγουάη έχει έξοχους παίκτες. Αλλά ακόμη και τότε, παραμείναμε καλά οργανωμένοι και ενωμένοι. Ενα από τα θετικά είναι η επιθετικότητα. Ξέραμε ότι μάχονται πολύ και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που απαντήσαμε, χωρίς να φοβηθούμε τον αντίπαλο.

Από δω και πέρα, θα προσπαθήσουμε να παίζουμε πάντα με την ίδια επιθετικότητα, γιατί νομίζω ότι τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο σκληρά», ισχυρίστηκε ο 53χρονος Πορτογάλος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.