Αλιού Σισέ: «Είμαι… ενόχος για την ήττα, “τελικός” το παιχνίδι με το Κατάρ»

Με βάση τα λεγόμενα του Αλιού Σισέ, ο ίδιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα της Σενεγάλης από την Ολλανδία με 2-0.

Ένοχος για το αρνητικό αποτέλεσμα της Σενεγάλης κόντρα στην Ολλανδία είναι ο ίδιος ο Αλιού Σισέ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με το Κατάρ (25/11, 15:00), το οποίο θα είναι ένας «τελικός».

«Ήταν ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου, πολύ περίπλοκος, αλλά μάλλον ισορροπημένος. Κατά τη γνώμη μου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι στο χέρι μας να προετοιμαστούμε καλά για τον δεύτερο αγώνα με το Κατάρ, που θα είναι καθοριστικός.

Όταν χάσεις τον πρώτο αγώνα, ο δεύτερος γίνεται τελικός. Ο αγώνας με το Κατάρ θα είναι σημείο καμπής για τη Σενεγάλη. Σίγουρα είμαι ο… ένοχος για την ήττα απ’ την στιγμή που είμαι ο προπονητής. Είχαμε δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Αλλά το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα.

Συνολικά, δημιουργήσαμε καλές καταστάσεις, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε αυτές τις καταστάσεις. Η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα μας είχε φέρει προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν έγινε αυτό και το δεύτερο παιχνίδι με το Κατάρ θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.