Κατάρ-Εκουαδόρ 0-2: Σαν να έπαιζε μόνο του… (hls)

Πιο εύκολη πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν τη φανταζόταν το Εκουαδόρ απέναντι στη διοργανώτρια χώρα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Ένερ Βαλένσια.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο Στάδιο “Αλ Μπαΐτ”, έγινε αισθητή η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το Εκουαδόρ προσπάθησε από την αρχή να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο, απέναντι στους οικοδεσπότες που εμφανίστηκαν με πολύ φόβο στον αγωνιστικό χώρο, αδυνατώντας να προσθέσουν λίγη πίεση στους αντιπάλους τους.

Πολύ πιο έμπειροι κυριάρχησαν απόλυτα και έφτασαν με ευκολία στην επίτευξη δύο τερμάτων, με μεγάλο πρωταγωνιστή, τον αρχηγό τους. Αφού πρώτα στο 3ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Έντερ Βαλένσια, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας, κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Αλ Σιμπ και το μετέτρεψε σε γκολ στο 16ο λεπτό.

Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο, χτυπούσε κυρίως από τα άκρα και από τη δεξιά πλευρά ήρθε το δεύτερο γκολ στο 31ο λεπτό. Συστημένη σέντρα του Πρεσιάδο για τον Ένερ Βαλένσια που αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 2-0, φτάνοντας τα 37 γκολ σε 75 διεθνείς αναμετρήσεις. Μάλιστα έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που σκοράρει δύο φορές σε εναρκτήριο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το Εκουαδόρ έκανε ουσιαστικά συντήρηση και το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος στο εναρκτήριο ματς στον Α΄όμιλο.

Την Πέμπτη το Κατάρ παίζει στη Ντόχα με τη Σενεγάλη και το Εκουαδόρ με την Ολλανδία. Το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου μεταξύ Σενεγάλης και Ολλανδίας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα

Κατάρ: Αλσέμπ, Μιγκέλ, Χασάν, Αχμέντ, Χισάμ, Κούκι, Χατέμ, Αλχάιντος (72΄Γουάντ), Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλί (72΄Μουντάρι)
Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Τόρες, Χινκαπιέ, Εστουπινιάν, Πρεσιάδο, Ιμπάρα(68΄Σαρμιέντο), Πλάτα, Μέντες, Καϊσέδο (90΄Φράνκο), Εστράδα (90΄Ροντρίγκες), Βαλένσια(77΄Σιφουέντες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.