Μίλερ: Η «πρωτιά» στη λίστα των σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στην κορυφή της λίστα με τους σκόρερ στα τελικά Μουντιάλ, σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην εφετινή διοργάνωση, βρίσκεται ο Γερμανός!

Από τους 831 ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» τον επόμενο μήνα στα γήπεδα του Κατάρ, ο Τόμας Μίλερ είναι ο (εν ενεργεία) παίκτης που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε τελική φάση. Συνολικά μετράει 10 σε 16 αγώνες στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις που έλαβε μέρος.

Πίσω από τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου στη λίστα με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο φετινό Μουντιάλ είναι ο Λουίς Σουάρες και ο σπουδαίος Κριστιάνο Ρονάλντο με επτά γκολ, ενώ ακολουθούν οι Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή), Νεϊμάρ (Βραζιλία) και ο Χάρι Κέιν (Αγγλία) με έξι τέρματα.

Να σημειωθεί και ότι ο Μίλερ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 8η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην σπουδαιότερη διοργάνωση του πλανήτη. Σε… απόσταση βολής βρίσκονται ο Ούγγρος Σάντορ Κότσις και ο συμπατριώτης του Γιούγκεν Κλίσμαν (από 11 γκολ ο καθένας). Δύο μπροστά του ο ανεπανάληπτος Πελέ (12 γκολ), τρία ο Ζιστ Φοντέν και με τέσσερα ο… συνεπώνυμός του, Γκερντ Μίλερ (14 γκολ σε 13 ματς).

Τις δύο πρώτες θέσεις κατέχουν το… φαινόμενο, Ρονάλντο με 15 γκολ σε 19 ματς και κορυφαίος σκόρερ των Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε, που σταμάτησε στα 16 γκολ σε 24 ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.