Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Δημοσίευμα για δωροδοκία του Κατάρ σε παίκτες του Εκουαδόρ! (pic)

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, κάνουν τον γύρο σημαντικές αναφορές και φήμες που υποστηρίζουν ότι η διοργανώτρια χώρα του Κατάρ δωροδοκούσε αντίπαλό της.

Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο ορισμός του “αθλητικού πλυσίματος” και αυτές οι πρόσφατες φήμες για στημένους αγώνες προσθέτουν μόνο ένα στρώμα στο διεφθαρμένο γεγονός της FIFA.
Σύμφωνα με τον Αμγιάντ Τάχα, τον περιφερειακό διευθυντή του Βρετανικού Κέντρου Μελετών και Έρευνας Μέσης Ανατολής, με περισσότερους από 430.000 ακόλουθους στο Twitter, το Κατάρ έχει δωροδοκήσει αντίπαλους παίκτες. Σύμφωνα με τον Τάχα και άλλους μυημένους, το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού αντί 7,4 εκατομμύρια δοαρίων για να χάσουν τον πρώτο αγώνα του τουρνουά.

Η διατύπωση είναι σημαντική εδώ, καθώς ο Taha γράφει «Το Κατάρ δωροδόκησε» σε αντίθεση με το ότι «Το Κατάρ προσπάθησε να δωροδοκήσει» τους παίκτες του Ισημερινού. Ο Τάχα ισχυρίζεται επίσης ότι η δωροδοκία περιλαμβάνει τη νίκη του Κατάρ με 1-0 με το μοναδικό γκολ να έρχεται στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι τώρα, κανένας άλλος δημοσιογράφος ή μέλος Μέσων ενημέρωσης δεν επιβεβαίωσε την αποκλειστική αναφορά του Τάχα.

Ωστόσο, η μεγάλη εταιρία media, Front Office Sports ανέφερε ότι η FIFA είναι ενήμερη και ανησυχεί για τους στημένους αγώνες καθώς αναμένει ότι θα στοιχηματιστούν πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο το τουρνουά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.