FIFA: «Καμπανάκι» για Τυνησία

Η FIFA προειδοποίησε την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τυνησίας (TFF) ότι η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορούσε να απειληθεί εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κυβερνητική παρέμβαση.

Έχοντας προκριθεί για το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο, η χώρα της Βόρειας Αφρικής, βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με τις, Γαλλία, Αυστραλία και Δανία, την οποία αντιμετωπίζει στο πρώτο της παιχνίδι στις 22 Νοεμβρίου. Η FIFA έστειλε επιστολή στην TFF αυτή την εβδομάδα περιγράφοντας τις ανησυχίες μετά την απειλή του Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού της Τυνησίας Κάμελ Ντεγκουσί ότι θα διαλύσει ορισμένες επιτροπές στην ομοσπονδία.
 
Η επιστολή του Κένι Ζαν-Μαρί, διευθυντή των ομοσπονδιών μελών της FIFA, προς τον γενικό γραμματέα της TFF, Βαιντί Αουαντί υπενθύμισε στην ομοσπονδία την υποχρέωσή της να ενεργεί ανεξάρτητα και να αποφεύγει την αθέμιτη επιρροή από τρίτα μέρη.
 «Οποιαδήποτε μη συμμόρφωση με αυτές τις υποχρεώσεις μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή κυρώσεων σύμφωνα με τους νόμους της FIFA, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής λειτουργίας της σχετικής ομοσπονδίας», ανέφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.