Μέσι: «Tελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ»

Tι αποκάλυψε ο Αργεντινός!

Για τελευταία φορά θα αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Star+».

Ο 35χρονος σταρ συμμετείχε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ το 2006 στη Γερμανία, ενώ απέφυγε να χαρακτηρίσει την Αργεντινή φαβορί εν όψει της ερχόμενης διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Μέσι τόνισε πως:

«Σίγουρα αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου. Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανα πολύ καλή προετοιμασία φέτος, κάτι που δεν είχα κάνει πέρσι, όταν ξεκίνησε προετοιμασία πολύ αργά, πήγα στην εθνική και μετά τραυματίστηκα. Μετράω τις μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η αλήθεια είναι πως υπάρχει λίγο άγχος μέχρι να ξεκινήσει, για το τι θα συμβεί, επειδή θα είναι το τελευταίο μου, τι θα καταφέρω. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ένα πολύ δυνατό γκρουπ, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, για αυτό και πρόκειται για μία τόσο ιδιαίτερη διοργάνωση. Τα φαβορί δεν τα πάνε πάντα καλά ή δεν φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν ξέρω αν ανήκουμε στα φαβορί, αλλά η Αργεντινή πάντα θα είναι ικανή να γράψει ιστορία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είμαστε από τα μεγαλύτερα φαβορί. Νομίζω πως υπάρχουν ομάδες που είναι από πάνω μας, αλλά θα παλέψουμε σκληρά κόντρα σε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.