Σενεγάλη – Αίγυπτος 1-0 (3-1 πεν.) : Ο Μανέ πληγωσε ξανά τον Σαλάχ

Η Σενεγάλη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Εθνών Αφρικής πλήγωσε την Αίγυπτο ξανά στα πέναλτι. Η Σενεγάλη προκρίθηκε και ο Μο Σαλάχ δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο κύπελλο.

H Σενεγάλη ισοφάρισε γρήγορα το σκορ του πρώτου αγώνα καθώς πέτυχε γκολ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Με στημένη μπάλα, από κοντά ο Μπουλαγέ Ντιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές γιατί ένα γκολ θα άλλαζε ριζικά τα δεδομένα της πρόκρισης. Έφτιαξαν φάσεις αλλά όχι σπουδαίες ευκαιρίες.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου και εκεί κυριάρχησαν οι καθυστερήσεις και όχι η προσπάθεια για νίκη. Στα πέναλτι οι δύο ομάδες αστόχησαν στα πρώτα τέσσερα πέναλτι, ενας από τους άστοχους ο Σαλάχ.

Ο Μεντί δέχτηκε μόνο ένα γκολ και οι συμπαίκτες του ευστόχησαν τρεις φορές με τελευταιο εύστοχο τον Μανέ ο οποίος άφησε εκτος Παγκοσμίου κυπέλλου το φιλαράκι του τον Σαλάχ και τον πλήγωσε για δεύτερη φορά μέσα σε πενήντα ημέρες, και πάλι στην διαδικασία των πέναλτι όπως και στον τελικό του κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σενεγάλη : Ε. Μεντί – Σαμπαλί, Σισέ, Κουλιμπαλί, Σις – Ν. Μεντί (81′ Κουγιατέ), Μ. Σαρ (68′ Τζενγκ), Ι. Γκέγε (114′ Π. Σαρ) – Μανέ, Ι. Σαρ, Ντιά (81′ Π. Γκέγε)

Αίγυπτος : Ελ Σενάουι – Ράμπια (36′ Ασούρ), Γκάμπερ (29′ Ασράφ), Ιμπραχίμ, Ελ Φότου – Ελνένι (70′ Ντούνγκα), Φάτι (118′ Αλάα), Ελ Σολέγια – Μαρμούς (70′ Μοχάμεντ), Τρεζεγκέ (70′ Ζίζο), Σαλάχ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.