Ιταλία – Β. Μακεδονία 0-1: Σούπερ έκπληξη και ναυάγιο στο Παλέρμο! (hls – vids)

Η Βόρεια Μακεδονία νίκησε μέσα στο Παλέρμο την Ιταλία και προκρίθηκε στην τελική φάση των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία (29/3) που απέκλεισε την Τουρκία (3-1).

Νοκ άουτ ημιτελικός στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με κατοχή μπάλας η Ιταλία δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος και δεν μπορούσε να βρει τον διάδρομο ώστε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχασε μεγάλες ευκαιρίες (δημιούργησε 15 τελικές – 3 στον στόχο) με τους Μπεράρντι και Ιμόμπιλε να πάρει το προβάδισμα σε ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

Ανάλογο σκηνικό και στην επανάληψη με την Ιταλία να πιέζει στο μισό γήπεδο και τον επιθετικό της Σασουόλο, Ντομένικο Μπεράρντι, να χάνει τρεις ευκαιρίες μέσα σε 10 λεπτά για να την βάλει μπροστά. Ο Μαντσίνι έκανε αλλαγές με τον φορ της Σασουόλο, Τζιάκομο Ρασπαντόρι, να αντικαθιστά τον Τσίρο Ομόμπιλε και να έχει την κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων στο 79ο λεπτό με δυνατό σουτ. Μια ακόμα αλλαγή, ο αρχηγός της Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, σπατάλησε μοναδική ευκαιρία στο 85ο λεπτό σε ένα κακό γύρισμα στη μικρή περιοχή.

Στις καθυστερήσεις και ενώ το ματς πήγαινε προς την παράταση, ο Αλεξάνταρ Τραϊκόφσκι (παλιός παίκτης της Παλέρμο) έπιασε το πρώτο και μοναδικό σουτ προς την εστία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα και την Βόρειο Μακεδονία στον τελικό με την Πορτογαλία (0-1, 93ο λεπτό). Η Ιταλία που απουσίασε και από το προηγούμενο μουντιάλ της Ρωσίας, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 32 τελικές και 16 κόρνερ.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Μαντσίνι (90′ Κιελίνι), Μπαστόνι, Έμερσον, Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα (77′ Τονάλι), Μπεράρντι (90′ Ζοάο Πέδρο), Ινσίνιε (64′ Ρασπαντόρι), Ιμόμπιλε (77′ Πελεγκρίνι)

Βόρεια Μακεδονία (Μπλαγκόγια Μιλέφσκι): Ντιμιτριέφσκι, Στέφαν Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μουσλίου, Αλιόσκι, Τσουρλίνοφ, Αντέμι (59′ Ασκόφσκι), Μπάρντι, Νικόλοφ (59′ Σιρόφσκι), Τραϊκόφσκι, Μίλαν Ριστόφσκι (72′ Μιόφσκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.