Κατάρ: Δέχεται τους ΛΑΟΤΚΙ με αυστηρούς κανόνες

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από τη δήλωση του Νασέρ Αλ Κατέρ, σχετικά με την παρουσία ομοφυλόφιλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής τόνισε πως η χώρα του θα δεχτεί ομοφυλόφιλους φιλάθλους στις εξέδρες των γηπέδων, αρκεί αυτοί να μην… εκδηλώνονται. Στο Κατάρ η ομοφυλοφιλία διώκεται και οι Καταριανοί εμφανίζονται να αναγκάστηκαν να αποδεχτούν την παρουσία φιλάθλων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, προκειμένου να μη βρεθούν στο στόχαστρο του ξένου Τύπου. Όμως, τα λεγόμενα του Αλ Κατέρ δείχνουν τη στάση που θα κρατήσουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Αλ Κατέρ δήλωσε: “Οι δημόσιες εκδηλώσεις αισθημάτων αποδοκιμάζονται και αυτό ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Το Κατάρ και οι γειτονικές χώρες είναι πού πιο συντηρητικές και ζητάμε από τους οπαδούς να το σεβαστούν. Είμαστε σίγουροι πως θα το πράξουν. Όπως αντίστοιχα εμείς σεβόμαστε διαφορετικές κουλτούρες, έτσι περιμένουμε να γίνει σεβαστή και η δική μας. Θα έρθουν στο Κατάρ ως φίλαθλοι σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θα έκανε και ο οποιοσδήποτε άλλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.