Ουαλία-Ελλάδα 5-0: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί (hls)

Για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, η Εθνική γυναικών έχασε με 5-0 από την Ουαλία.

Ένα ματς που εκ προοιμίου ήταν δύσκολο για την Εθνική μας ομάδα εξελίχθηκε και ως τέτοιο. Το 5-0 τα λέει ολα, καθώς οι ελληνίδες ποδοσφαιρίστριες υπέπεσαν σε λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Ουαλές.

Έτσι μόλις στο 7ο λεπτό η Ινγκλ με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0, στο 17′ ο Γκριν (κορυφαία της αναμέτρησης) έκανε το 2-0 και στο 26′ η Χόλαντ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Χόλαντ με το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης έκανε το 4-0, για να κλείσει το σκορ στο 5-0 με ένα υπέροχο ομαδικό γκολ από την Χάρντινγκ.

Οι παίκτριες του Γιώργου Κυριαζή δε μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να “κοντράρουν” τις αντίπαλές τους σε ένα βροχερό τοπίο και δύσκολες συνθήκες αλλά οικείες για την Ουαλία.

Έτσι ή Ελλάδα έμεινε στους 6 βαιμούς την ώρα που η Ουαλία έφτασε στους 13 και διεκδικεί την πρόκρισή της στο Μουντιάλ μαζί με τη Γαλλία και τη Σλοβενία. Η Ελλάδα την Τρίτη αντιμετωπίζει την Σλοβενία εκτός έδρας.

Η σύνθεση της Ελλάδας (Γιώργος Κυριαζής): Παπακωνσταντίνου, Σιδηρά, Παλαμά, Γιαννακά (Καραπέτσα), Ζέρβα (Γεωργίου), Μωραΐτου, Κακαμπούκη (Πούλιου), Μάρκου, Σαρρή, Κόγγουλη (Κιάμου), Σπυριδωνίδου (Γεωργαντζή).




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.