Φαντ’ Σχιπ: Αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει με την Εθνική!

Ο Τζον Φαντ΄ Σχιπ ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι δεν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του!

Αναλυτικά το μήνυμα του Ολλανδού προπονητή:

«Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποφάσισα, μαζί με το προπονητικό μου επιτελείο, μετά από μία περίοδο 2.5 ετών να μη συνεχίσω ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας από την 31 Δεκεμβρίου 2021 οπότε λήγουν τα συμβόλαιά μας.

Αρχίσαμε το ταξίδι μας μαζί τον Αύγουστο του 2019 και αρχικά επικεντρωθήκαμε στο να αλλάξουμε την κουλτούρα και τον σχηματισμό της ομάδας. Εισάγαμε μία συνολικά νεότερη ομάδα με ταλαντούχους πολλά υποσχόμενους παίκτες για να προωθήσουμε το μέλλον της ελληνικής Εθνικής ομάδας. Με αυτό, πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε ένα ομαδικό πνεύμα που οι παίκτες και το επιτελείο αγκάλιασαν και όπου μπορούσαμε να επικεντρωθούμε όλοι στην πρώτη μας προτεραιότητα, την Εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο! Δουλέψαμε σκληρά μαζί και αλλάξαμε την προπονητική διαδικασία και το στυλ παιχνιδιού που άρχισε να δίνει μία νέα ταυτότητα στην ομάδα μας. Σε αυτή τη διαδικασία πετύχαμε καλά και λιγότερο καλά αποτελέσματα, αλλά πάντα μέσα στο όραμα του πώς θέλουμε να παίζουμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα.

Υπήρξαν συζητήσεις για να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, όμως η ΕΠΟ πήρε τόσο πολύ χρόνο για να πάρει μία απόφαση για το μέλλον, που ένιωσα ότι ήταν καιρός για μένα να προχωρήσω. Τελικά, τα οράματά μας για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά και δεν ευθυγραμμίζονται. Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ταλέντο που είδα εδώ, αλλά πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και μονοπάτια στους Έλληνες παίκτες για να αναπτυχθούν και να παίξουν. Αυτό χρειάζεται χρόνο και περισσότεροι Έλληνες παίκτες πρέπει να παίζουν στην Σούπερ Λιγκ ώστε οι μελλοντικοί προπονητές να έχουν πιθανότητες επιτυχίας στην Εθνική ομάδα. Εν τέλει, πρέπει να πιστεύεις σε μία διαδικασία και να μην παρεκκλίνεις. Για να μπορείς να έχεις επιτυχία πρέπει όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πηγαίνει σε όλο το προσωπικό και όλους τους παίκτες που  έδωσαν τα πάντα και δημιούργησαν ένα φανταστικό γκρουπ και ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης.

Τζον Φαντ’ Σχιπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.