Συναντήθηκαν Δημητρίου-Κωνσταντινίδης για Φαν΄τ Σχιπ

Πραγματοποίηθηκε σήμερα το ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη στο οποίο έκαναν τον απολογισμό της διετίας Φαν΄τ Σχιπ χωρίς ωστόσο να παρθεί καμιά απόφαση.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ τελείωσαν, η Ελλάδα κατέλαβε την τρίτη θέση χωρίς να καταφέρει να κάνει την υπέρβαση, αλλά δείχνοντας πως βαδίζει στον σωστό δρόμο ώστε να επιστρέψει σύντομα στις μεγάλες διοργανώσεις, καθώς η ομάδα δείχνει βελτιωμένη σε σχέση με την πενταετία 2014-19.

Το συμβόλαιο του Φαν΄τ Σχιπ ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί και ο Ολλανδός τεχνικός αναμένει στο ακουστικό του για κάποια ειδοποίηση από πλευράς ΕΠΟ ώστε να γνωρίζει κι ο ίδιο τί μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, στο οποίο οι δυο άνδρες έκαναν τον απολογισμό των δύο τελευταίων ετών.

Φυσικά, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ωστόσο αναμένεται ραντεβού με τον ίδιο στο οποίο θα ξεκαθαριστεί αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης ή όχι. Πρώτα θα γίνουν διεργασίες εντός της Ομοσπονδίας και αφού ληφθεί υπόψιν ο απολογισμός που συζητήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον τεχνικό διευθυντή.

Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται να πάει η υπόθεση επί μακρόν καθώς θα πρέπει σύντομα να ενημερωθεί και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη διάθεσή του για παραμονή στο τιμόνι της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.