Group I: Φινάλε με δεκάρα η Αγγλία, ήττα για Πολωνία (hls)

Ακόμη σκοράρει η Αγγλία, που έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ με 0-10 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, ενώ η Πολωνία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουγγαρία, μένοντας, πάντως, στη δεύτερη θέση

Την ευρύτερη νίκη της ιστορίας της σε επίσημη αναμέτρηση σημείωσε το βράδυ της Δευτέρας (15/11) η Αγγλία! Την πέτυχε εκτός έδρας, μάλιστα, με σκορ 0-10 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του ερχόμενου Μουντιάλ, για τον 9ο Όμιλο! Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, η Πολωνία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουγγαρία, με σκορ 1-2, όμως παρέμεινε στη δεύτερη προνομιούχα θέση, και η Αλβανία νίκησε 1-0 την Ανδόρα τερματίζοντας τρίτη.

Σαν Μαρίνο-Αγγλία 0-10

Με καρέ τερμάτων από τον Χάρι Κέιν (τα δύο με πέναλτι) και γκολ από Μαγκουάιρ, Σμιθ Ρόου, Μινγκς Εΐμπραχαμ και Σάκα, συν το αυτογκόλ του Φάμπρι στο 15′, η Αγγλία έφτασε σε νέο ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε επίσημο παιχνίδι της! Νίκησε 0-10 στην έδρα του Σαν Μαρίνο, ξεπερνώντας το 0-9 που ήταν μέχρι πρότινος η μεγαλύτερη νίκη της σε επίσημο ματς, κόντρα στο Λουξεμβούργο (δύο φορές, το 1960 και το 1982).

Πολωνία-Ουγγαρία 1-2

Με γκολ των Σέφερ (37ο) και Γκάζντακ (80ό) η Ουγγαρία νίκησε στη Βαρσοβία την Πολωνία με σκορ 1-2. Το μοναδικό τέρμα των Πολωνών, που τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο, πάντως, το σημείωσε ο κεντρικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, στο 61ο. Δεν ήταν αρκετό, όμως, για να αποτρέψει την ήττα της Εθνικής του ομάδας.

Αλβανία-Ανδόρα 1-0

Η Αλβανία είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στην έδρα της απέναντι στην Ανδόρα, όμως, κατάφερε να επικρατήσει με το “φτωχό” 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Εντρί Τσεκιτσί στο 73ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι. Οι Αλβανοί πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως, παρά την ήττα της Πολωνίας έμειναν στην τρίτη θέση του 9ου Ομίλου των Προκριματικών του Μουντιάλ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Αγγλία 26
  2. Πολωνία 20
  3. Αλβανία 18
  4. Ουγγαρία 17
  5. Ανδόρα 6
  6. Αγ. Μαρίνος 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.