Ο Φαν’τ Σχιπ “διχάζει” τους Έλληνες φιλάθλους! To 50,3% ψήφισε να μείνει! (pic&vids)

Το poll του novasports.gr ανέδειξε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες τάσεις σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του Τζον Φαν΄τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Μια μέρα μετά το τέλος της Προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ, στην οποία η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο πίσω από Ισπανία και Σουηδία και μπροστά από Γεωργία και Κόσοβο, ένα είναι το ερώτημα που απασχολεί.

Θα ανανεώσει ή όχι τη συνεργασία του ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ με την ΕΠΟ; Για την ώρα την απάντηση δεν την ξέρει ούτε ο “Θεός” ο ίδιος. Στην ΕΠΟ γίνονται διαβουλεύσεις ώστε να είναι έτοιμοι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για το ραντεβού με τον Ολλανδό τεχνικό που ακόμα δεν έχει οριστεί.

Ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει εκφράσει πολλάκις την θέλησή του για παραμονή στο τιμόνι της ομάδας ωστε να συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε το 2019, γνωρίζοντας πως πλέον σε κάθε ματς θα κρίνεται όλο και πιο αυστηρά. Βασικοί στόχοι της ομάδας η πρωτιά στο Nations League αλλά και η πρόκριση στο EURO 2024.

Υπό αυτό το πρίσμα θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση (εκτός αν η ΕΠΟ αποφασίσει να μην προσχωρήσει σε πρόταση) με τον Φαν΄τ Σχιπ να φαίνεται έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη. Στο “καυτό” αυτό ερώτημα λοιπόν, το novasports.gr άνοιξε την κάλπη του για να ψηφίσει ο κόσμος αν επιθυμεί ή όχι την παραμονή του στην Εθνική ομάδα.

Παράλληλα από τις 16:00 ως τις 21:00 έτρεξε μια παρόμοια διαδικασία σε instagram και facebook η οποία μετατράπηκε σε έναν δημόσιο διάολογο που εισακούστηκαν όλες οι απόψεις. Τόσο εκείνες που είναι υπέρ της παραμονής του, όσο και εκείνες που είναι αντίθετες σε αυτό το ενδεχόμενο.

Στην ψηφοφορία του novasports.gr, ψήφισαν άνθρωποι από πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ υπήρχαν ψήφοι και από τις ΗΠΑ αλλά και από τον Καναδά. Το κοινό μοιράστηκε στα δύο με ένα αποτέλεσμα κοντά στο 50-50! Κάτι που δείχνει την γενικότερη νοοτροπία μας ως λαού να διχαζόμαστε για τα πάντα. Μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν τόσο αμφίρροπο με το 50,3% των αναγνωστών να ψηφίζουν υπέρ της παραμονής του Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα και το 49,7% υπέρ του να μην ανανεώσει.

Και οι μεν και οι δε έχουν τα επιχειρήματά τους. Κάποια εξ αυτών εκφτάστηκαν στα social media στα οποία ο τρόπος έκφρασης είναι πάντα πιο ακραίος.

Σας παραθέτουμε μερικά:

Υπέρ του “ναι”

“Να μείνει. Ειμασταν ενάμιση χρόνο περίπου αήττητοι.”

“Δεν είναι θέμα προπονητή παίχτες δεν έχουμε.”

“Αν είναι να φύγει να έρθει Έλληνας αλλιώς ας μείνει αυτος.”

“Δεν φταίει ο προπονητής ακόμα και τον Γκουαρντιόλα να φέρει αν δεν έχει υλικό ΔΕΝ.”

“Εγω ναι γιατι πολυ απλα πριν ερθει αυτος χαναμε απο τα νησια φεροε απο την αρμενια και πηγεναμε 1-1 με το λιχτεσταιν που ειναι χειροτερο απο το κοσοβο ενω απο τοτε που ηρθε περνουμε καλα αποτελεσματα οπως 1-1 με ισπανια και βελγιο νικες με 2-1 κοντρα σε νορβηγια και σουηδια και ενα σορο αλλα καλα αποτελεσματα.”

“✅ Για τον έξης λόγο: Και ποιον άλλον να φέρει”

Υπέρ του “όχι”

“Έχω καταγωγή από Ολλανδία..και η απάντηση είναι όχι.. στην Ολλανδία δεν έχει πρόταση ούτε από ομάδα β Εθνικής.. όσοι λέτε να μείνει..τι καλό έχει κάνει στην ομάδα; μιλάτε για βελτίωση.η εικόνα απέναντι σε ομάδες όπως η Σλοβενία,η γεωργία ήταν τραγική έως αποκαρδιωτική.. μιλάτε για αποτελέσματα..ναι νίκησε την Σουηδία..δεν νίκησε όμως πολύ υποδεέστερα ρόστερ της Ελλάδας..και το κυριότερο μιλάτε για καλό ποδόσφαιρο.. πείτε ΕΝΑ ματς που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο..η διαχείριση του σε επίπεδο επιλογής παιχτών αλλά και σε επίπεδο αγώνα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ Έλληνας προπονητής λοιπόν ιδανικά Ουζουνίδης”

“No , nein , όχι ….. αν δεν θέλουν να έχουν στα επόμενα ματς οπαδούς να τον κρατήσουν ……. Εγώ απορώ γιατί δεν παίζει ένας μανολας, Παπασταθόπουλος, και βάζει μέσα ακόμα τον Τζαβέλα ….🤷‍♂️ ο μπουχαλακης παρά παρά πολλή αργος …. Ο πελκας είναι για άλλο άθλημα …. Ο Coach κάνει σε κάθε ματς παρά πολλές αλλαγές η οποίες δεν του βγαίνει ούτε μια ….. ο Χατζηγιοβανης θα ήταν καλλίτερος ο ο σαμαράς να έπαιζε η ο γκεκας θα έβαζαν από 5 γκολ σε 8 ματς σε μας ούτε 2 γκολ δεν έβαλε ένας σε 10 ματς.”

“Τσεκαρε σε μια φαση ειχε στησει καλο ρυθμο, αλλα τωρα αν δεν δινει στην ομαδα κινητρο και δεν μπορει να αξιοπησει το ροστερ ε τοτε ❌”

“Νομίζω ότι μετά το χθεσινό πρέπει να φύγει από μόνος του.”

“✖️όχι,όχι και πάλι οχιιιιι. Ντροπή η Ελλάδα για άλλη μια φορά να μην προκληθεί στο mudial”

“Έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά γκολ δεν μπαίνει και άμα δεν μπαίνει γκολ υπάρχει πρόβλημα είναι καλός προπονητής αλλά τώρα στην Ελλάδα δεν μπορεί καλύτερα να φύγει”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.