Σουηδία : Περίεργα “παιχνίδια” από τους Ισπανούς

Μια ημέρα πριν την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο οι Ισπανοί αποφάσισαν να κάνουν έργα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς και οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να προπονηθούν.

Οι Σουηδοί γκρινιάζουν. Ο προπονητής της ομάδας Γιάνε Άντερσον εμφανίστηκε έξαλλος στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Ισπανία καθώς η ομάδα του δεν μπόρεσε να κάνει προπόνηση όπως θα ηθελε.

Βλέπετε οι Ισπανοί αποφάσισαν να κάνουν έργα στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καρτούχα μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με αποτέλεσμα οι Σουηδοί να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλο τον αγωνιστικό χώρο.

“Είναι νομίζω σημαντικό να μπορείς να προπονηθείς στο γήπεδο που θα αγωνιστείς για μια ώρα, μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να το κάνεις χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί για το που μπορεί να προπονηθείς και σε ποιό κομμάτι του γηπέδου. Το γρασίδι ήταν τέλειο και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλο το γήπεδο. Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Όταν κάτι δεν είναι δίκαιο. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε, είναι απαράδεκτο”.

Ο Άντερσον ρωτήθηκε για το αν θα παίξει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο παιχνίδι και δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Οι Σουηδοί βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την Ισπανία στην βαθμολογία του δευτέρου ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.