Φραντσέσκο Τότι: Υπερασπίστηκε τον Ζορζίνιο

Ο θρύλος της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι υποστηρίζει τον Ζορζίνιο και επιμένει ότι δεν είναι «εύκολο» να σκοράρεις τακτικά από την άσπρη βούλα.

Ο μέσος της Τσέλσι, σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις των πέναλτι, έχει αποτύχει πλέον τρεις συνεχόμενες φορές από το σημείο φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας. Μετά το νέο χαμένο πέναλτι και την ισοπαλία με την Ελβετία (1-1) γεννήθηκαν ερωτήματα σχετικά με το αν ο Ζορζίνιο θα έπρεπε να αποσυρθεί και να παραχωρήσει την θέση του κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

«Πιστεύω ότι νιώθεις την πίεση όταν έχεις τέτοιου είδους ευθύνη στους ώμους σου, ειδικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, επομένως δεν είναι εύκολο να εκτελείς πέναλτι», είπε ο Τότι στο Sky Sport Italia. «Πάντα μου έλεγαν ότι σκόραρα τα περισσότερα γκολ μου με πέναλτι, αλλά πρέπει να τα μετατρέψεις. Δεν είναι εύκολο. «Είτε σκοράρεις είτε χάνεις, όλα είναι στη νοοτροπία: είναι φυσικό ότι αν χάσεις τρία στη σειρά, κάποιες αμφιβολίες θα τρυπώσουν στο μυαλό σου, ακόμα κι αν είσαι πρωταθλητής. Ο Ζορζίνιο είναι σίγουρα πρωταθλητής και όταν τον βλέπεις να παίζει, προκαλεί χαρά».

Οι άλλες εναλλακτικές για τον Μαντσίνι στην ομάδα της Ιταλίας δεν είναι πολύ πιο αξιόπιστες από το σημείο, καθώς ο Λορέντσο Ινσίνιε έχει χάσει αρκετά πέναλτι για τη Νάπολι, όπως και επιθετικός της Σασουόλο, Ντομένικο Μπεράρντι, δεν έχει επίσης τέλειο ρεκόρ. Παρόλα αυτά, ο Τότι παραμένει σίγουρος ότι η Ιταλία θα φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ κατακτώντας την πρώτη θέση των προκριματικών ομίλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.