Ιρλανδία: Δε θα πληρώσει η μικρή Άντισον

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας ανακοίνωσε πως δε θα επιβληθεί πρόστιμο στην Άντισον Ουίλιαν.

Η 13χρονη φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο και αρχικά είχε κυκλοφορήσει η είδηση, πως θα της επιβάλλονταν πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ. Τελικά, η ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως η Ουίλιαν δε θα τιμωρηθεί για την εισβολή της στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Άντισον ασφαλώς και δε θα πληρώσει κανένα πρόστιμο για το ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο”.

Από την πλευρά της, η μικρή Άντισον περιέγραψε την εισβολή της στον αγωνιστικό χώρο: “Καθόμασταν στη δεύτερη σειρά και όταν το ματς έληξε έτρεξα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι φρουροί με κυνηγούσαν αλλά κανείς δε με έπιασε, ήμουν πολύ γρήγορη. Χάρη στον Άλαν, τον προπονητή μου και όλα τα σπριντ που με βάζει να κάνω. Έτρεμα και έκλαιγα. Πήδηξα πάνω από τις πινακίδες και έτρεξα μέσα στο χορτάρι. Ο Κριστιάνο γύρισε και είπε στους φρουρούς να με αφήσουν. Με ρώτησε αν όλα είναι καλά, εγώ ήμουν απλά σε φάση “ω Θεέ μου, αυτό είναι το όνειρό μου και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα”. Ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο, αλλά τον αγκάλιασα και του είπα ότι είμαι τεράστια θαυμάστρια του και εκείνος είπε ότι το εκτιμά και μου χάρισε τη φανέλα του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.