Ισπανία: Ο Λουίς Ενρίκε σνομπάρει τον Φαμπιάν Ρουίθ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο μέσος της Νάπολι, Φάμπιαν Ρουίθ, έχει απορριφθεί από την Εθνική ομάδα λόγω μιας διαμάχης με τον Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια του Euro.

Ο 25χρονος διαθέτει την εμπιστοσύνη του Λουτσιάνο Σπαλέτι και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της πρωτοπόρου στη Serie A Νάπολι αυτή τη σεζόν, έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, τον απέκλεισε από την αποστολή της Λα Ρόχα για τους δύο τελευταίους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελλάδα και τη Σουηδία.

Η Ισπανοί χθες το βράδυ (11/11) υποχρέωσαν την Εθνική μας σε ήττα και αποκλεισμό από το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και την προσεχή Κυριακή (14/11) υποδέχονται τη Σουηδία. Σύμφωνα με την AS, ο Φαμπιάν Ρουίθ δεν είναι μέλος της ομάδας επειδή είχε μια διαμάχη με τον προπονητή Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια του περασμένου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οπότε δεν αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα σύντομα. Ωστόσο, ο Ενρίκε ισχυρίστηκε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή.

«Τα πάει πολύ καλά, αλλά μπορώ να καλέσω μόνο 25 παίκτες. Συμπεριλήφθηκε στην προκαταρκτική λίστα και ξέρει πού πρέπει να βελτιωθεί, η πόρτα είναι ανοιχτή για αυτόν» δήλωσε ο Ενρίκε. Ο Φαμπιάν Ρουίθ εντάχθηκε στη Νάπολ αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπέτις το 2018, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ισπανία υπό την τεχνική ηγεσία του Ρόμπερτ Μορένο το 2019 και μετράει15 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.