Ολλανδία : Τρεις αντικαταστάτες κάλεσε ο Φαν Χάαλ

Σε αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών προχώρησε στην Εθνική Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ. Στους οράνιε επέστρεψε ο τερματοφύλακας Σίλεσεν ενώ κλήθηκαν και οι Ρενς και Μπέργκβαϊν

Λόγω τραυματισμών αποχώρησαν από την Εθνική Ολλανδίας τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Στίβεν Μπέργκχαϊς (Άγιαξ), Γιοέλ Ντρόμελ (PSV) και Γιουριέν Τίμπερ (Άγιαξ) τους οποίους ο Λουίς Φαν Χάαλ έπρεπε να αντικαταστήσει για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Για την θέση του Μπέργκχαϊς κλήθηκε ο ακραίος επιθετικός της Τότεναμ, Μπέργκβαϊν αν και δεν κάνει καλή σεζόν στην Αγγλία.

O Τίμπερ αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Ντέιβιν Ρενς ενώ στους οράνιε επέστρεψε ο τερματοφύλακας Σίλεσεν της Βαλένθια αντί του Ντρόμελ.

Ο Σίλεσεν αποσύρθηκε από την Εθνικη ομάδα της Ολλανδίας λίγο πριν την εκκίνηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊο. Είναι η πρώτη φορά που καλείται από τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι Ολλανδοί είναι πρώτοι στον έβδομο όμιλο αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει καμία από τις δύο πρώτες θέσεις. Στα τελευταία δύο παιχνίδια παίζουν εκτός με το Μαυροβούνιο (13 Νοεμβρίου) και εντός με την Νορβηγία (16 Νοεμβρίου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.