Φαν’τ Σχιπ: «Θετική διάθεση με ΕΠΟ, θα έμενα Ελλάδα και σε σύλλογο» (vid)

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών μίλησε στην NOVA και στην εκπομπή «MatchDay Live» και στον Αποστόλη Λάμπο για την επικείμενη ανανέωση της συνεργασία του με την ΕΠΟ, ύστερα από τα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022.

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Φάν’τ Σχίπ μιλώντας στην εκπομπή «MatchDay Live», τόνισε ότι ο ίδιος και η ΕΠΟ έχουν αμοιβαία διάθεση και πρόθεση να ανανεώσουν την συνεργασία τους, αλλά η τελική συζήτηση για νέα συμφωνία, ύστερα από δυο χρόνια συνεργασίας, θα γίνει μετά τους δυο τελευταίους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η δήλωση του Ολλανδού τεχνικού για τη συνάντηση με την ΕΠΟ:

“Δεν θέλω να πώ πολλά για αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι θέμα επικαιρότητας. Μαζί με την ομοσπονδία στοχεύουμε στα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών και μετά θα συζητήσουμε για νέα συνεργασία. Από την πλευρά μου υπάρχει θετική διάθεση και το ίδιο συμβαίνει και από την διοίκηση της ΕΠΟ. Πρώτα, όμως, πρέπει να εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης στο Μουντιάλ. Θα τελειώσουμε την προσπάθεια μας και μετά έχουμε χρόνο να συζητήσουμε.”

Για το αν έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού:

“Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αυτά. Πρόσφατα η πρώην ομάδα μου με κάλεσε. Για την ώρα όμως είναι όλα φήμες κ ι εγώ είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Θέλω να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια και να κάνουμε τα πάντα για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα, αλλά αν υπάρξει κάτι θα το ακούσω μόνο μετά τα δύο αυτά παιχνίδια. Είναι θέματα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου αλλά δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Σημαντικό είναι να έχουμε μια καλή εβδομάδα με τους παίκτες που είμαστε δυόμισι χρόνια.”

Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα για να προπονήσει κάποιον σύλλογο”:

“Όπως έχω πει πολλές φορές, μου αρέσει εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα ως χώρα οπότε γιατί όχι; Έτσι είναι το ποόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Ελλάδα. Ίσως στο μέλλον αυτο να συμβεί στο μέλλον, ποιος ξέρει; Αλλά σίγουρα είναι κάτι που δε θα απέρριπτα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.