Δανία : Όλα εξαρτώνται από τον Έρικσεν

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κρίστιαν Έρικσεν στα γήπεδα μίλησε ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν.

Η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν εξαρτάται από το πως νιώθει ο ίδιος, τι σκέφτεται η οικογένειά του και φυσικά τι δείχνουν οι ιατρικές εξετάσεις ανέφερε ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν.

Ο Έρικσεν υπέστη ανακοπή στις 12 Ιουνίου κατά την διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro 2020.

“Συμβαίνουν πολλά αυτή την στιγμή. Όλα εξαρτώνται από τον Κρίστιαν. Αφού κάνει τις εξετάσεις και αν νιώθει άνετα, εξαρτάται από αυτόν και την οικογένειά του να πάρουν μια απόφαση” είπε ο Μπόεσεν σε τηλεδιάσκεψη για την ιατρική ασφάλεια στα γήπεδα που διοργάνωση η Πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Μπόεσεν πρόσθεσε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολη η διαχείριση των υπόλοιπων παικτών την ημέρα που ο Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

“Με βοήθησαν άνθρωποι που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες κρίσεις. Ο κάθε ένας αντιδρά διαφορετικά και αυτό συνέβη και στους παίκτες. Είναι τραυματική εμπειρία. Όταν το βλέπεις ξανά σκέφτεσαι τι μπορεί να είχες κάνει διαφορετικά. Ευτυχώς μας βοήθησε η ομοσπονδία της Δανίας”.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και ο Κρίστιαν Έρικσεν φυσικά δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. Η αγαπημένη του Δανία πάντως μετά την πορεία ως τα ημιτελικά του Euro πήρε άνετα και την πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης