FIFA : Πρόταση στο Ισραήλ για το 2030

Ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο βρίσκεται στο Ισραήλ για ένα συνέδριο. Παράλληλα συζήτησε με τον πρωθυπουργό της χώρας το ενδεχόμενο να αναλάβει το Ισραήλ μαζί με γειτονικές χώρες το Παγκόσμιο κύπελλο του 2030.

Στην Ιερουσαλήμ βρίσκεται ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο για να δώσει το παρών σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε η Jerusalem Post.

Παράλληλα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ στον οποίο έριξε την ιδέα το Ισραήλ μαζί με γειτονικές χώρες να διοργανώσουν το Παγκόσμιο κύπελλο του 2030.

Ο Ινφαντίνο πρότεινε συνδιοργάνωση με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κυρίως αλλά και άλλες χώρες. O Ινφαντίνο ανέφερε στον κ. Μπένετ ότι το Παγκόσμιο κύπελλο είναι μια διοργάνωση που έχει την μαγική ικανότητα να ενώνει τους λαούς.

“Πρόκειται για ένα τεράστιο γεγονός και όχι μόνο αθλητικό. Πωλούνται τρία με τέσσερα εκατομμύρια εισιτήρια και κάθε χώρα υποδέχεται ενάμισι με δύο εκατομμύρια τουρίστες. Η ιδέα της FIFA είναι να θέσει το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία της κοινωνίας και να κάνει την διαφορά συνεισφέροντας όπου μπορεί για να φέρει την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.