Ο Άντερσον ανακοίνωσε την 11άδα του “τελικού” με την Ελλάδα!

Μια μέρα πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ελλάδα, ο τεχνικός της σουηδικής εθνικής ομάδας ανακοίνωσε τους έντεκα εκλεκτούς! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια! Πάνω από 50000 Σουηδοί στην Friends Arena!

Σε μια σπάνια κίνηση προχώρησε ο Γιάνε Άντερσον μια μέρα πριν την αναμέτρηση της Σουηδίας απέναντι στην Ελλάδα. Ο Άντερσον γνωρίζει πως η ομάδα του με νίκη εν πολλοίς εξασφαλίζει μια από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο, ωστόσο δεν αρνήθηκε σε ερώτηση δημοσιογράφου ουσιαστικά να αποκαλύψει την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

“Θα υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο Κόσοβο. Ο Βίκτορ Λιντέλεφ και ο Ρόμπιν Κουάισον θα πάρουν τις θέσεις των Γιόακιμ Νίλσον και Ντέγιαν Κουλουσέφκι”.

Συνεπώς ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ γνωρίζει πως ο αντίπαλος του θα πάιξει σε διάταξη 4-4-2 με τους Ρόμπιν Όλσεν, Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λιντέλεφ, Μάρκους Ντάνιελσον, Λούντβιχ Αουγκούστινσον, Βίκτορ Κλάεσον, Άλμπιν Έκνταλ, Κρίστοφερ Όλσον, Εμίλ Φόρσμπεργκ, Αλεξάντερ Ίσακ, Ρόμπιν Κουάισον.

Το πόσο σημαντικό είναι το ματς και το πως το ζουν άπαντες στη Σουηδία είναι ξεκάθαρο και από το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε sold-out την αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι θα κατακλύσουν την υπέροχη Friends Arena στη Σόλνα. Ανάμεσά τους θα είναι και 1500 Έλληνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.