Κουρτουά: ««UEFA και FIFA δεν νοιάζονται για τους παίκτες παρά μόνο για τα λεφτά»

Οι «αιχμές» του Βέλγου τερματοφύλακα προς τις δύο Ομοσπονδίες.

Επίθεση κατά των UEFA και FIFA εξαπέλυσε ο Τιμπό Κουρτουά υποστηρίζοντας ότι αυτές νοιάζονται μόνο για τα χρήματα και αδιαφορούν για την υγεία των παικτών.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ιταλία (2-1) στον «μικρό» τελικό του Nations League τονίζοντας ότι:

«Αυτό το παιχνίδι είναι απλά ένα παιχνίδι για χρήματα και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Απλώς παίζουμε γιατί για την UEFA είναι επιπλέον χρήματα.

Δημιούργησαν μία επιπλέον διοργάνωση (Conference League), αλλά είναι πάντα το ίδιο. Μπορεί να είναι θυμωμένοι με άλλες ομάδες που θέλουν μία European Super League, αλλά δεν νοιάζονται για τους παίκτες, νοιάζονται μόνο για τις τσέπες τους.

Είναι άσχημο και οι παίκτες δεν μιλούν γι’ αυτό. Και τώρα ακούμε για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε χρόνο, πότε θα ξεκουραστούμε εμείς; Ποτέ. Έτσι στο τέλος οι κορυφαίοι παίκτες θα τραυματιστούν και θα τραυματιστούν και θα τραυματιστούν.

Δεν είμαστε ρομπότ! Απλά γίνονται ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και υπάρχει λιγότερη ξεκούραση για εμάς και κανείς δεν νοιάζεται. Του χρόνου έχουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο, πρέπει να παίξουμε ξανά μέχρι τα τελευταία στάδια του Ιουνίου. Θα τραυματιστούμε! Κανείς δεν νοιάζεται πια για τους παίκτες.

Τρεις εβδομάδες διακοπών δεν είναι αρκετές για να μπορέσουν οι παίκτες να συνεχίσουν για 12 μήνες στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δεν πούμε ποτέ τίποτα θα συνεχίσει να γίνεται το ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.