Group A: Λουξεμβούργο – Σερβία 0-1, με το ζόρι και τον Βλάχοβιτς (hls)

Η Σερβία υποτίμησε αλλά νίκησε το Λουξεμβούργο με το γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς, νίκη που την έφερε στο ρετιρέ του πρώτου ομίλου.

Η Σέρβοι πέταξαν ένα ημίχρονο και υποτίμησαν το Λουξεμβούργο. Ο Στοϊκοβιτς έριξε στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερο είχε πάρει μαζί του στην αποστολή, όμως στα πρώτα 45 δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ο Σέρβος προπονητής προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις φέρνοντας από τον πάγκο τους Ράντονιτς και Σπάις. Πέρασαν 68 λεπτά και η Σερβία βρήκε χώρους και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς (0-1). Τρίτο γκολ σε 11 συμμετοχές με την Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή που απασχολεί και θα απασχολήσει στο μέλλον αρκετές ομάδες. 10η νίκη σε ισάριθμα ραντεβού για την Σερβία κόντρα στο Λουξεμβούργο

Η Σερβία σκαρφάλωσε με παιχνίδι περισσότερο στη κορυφή του πρώτου ομίλου, πάνω από την Πορτογαλία που υποδέχεται το Λουξεμβούργο την προσεχή Τρίτη (12/10).

Λουξεμβούργο (Χολτζ): Μόρις, Γιανς, Σανό, Κάρλσον, Πίντο, Σινάνι, Μπαρέιρο, Σεμπάστιεν Τιλ, Ολιβιέ Τιλ (90′ Μουράτοβιτς), Μπόργκες Σάντσες, Ντέβιλ (74′ Ομοσάνια)

Σερβία (Στοϊκοβιτς): Ραϊκοβιτς, Πάβλοβιτς (46′ Σπάχιτς) Βελίκοβιτς, Νάστασιτς, Γκουντέλι (70′ Λούκιτς), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Κόστιτς (73′ Λάζοβιτς), Τζούρισιτς (46′ Ράντονιτς), Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς (86′ Μαξίμοβιτς)

Νωρίτερα η Ιρλανδία πέρασε εύκολα από το Μπακού κερδίζοντας το Αζερμπαϊτζάν (0-3).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σερβία 14 (4-2-0)

Πορτογαλία 13 (4-1-0)

Λουξεμβούργο 6 (2-0-3)

Ιρλανδία 5 (1-2-3)

Αζερμπαιτζάν 1 (0-1-5)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.