Group C: Λιθουανία-Βουλγαρία 3-1, νίκη γοήτρου στο φινάλε του ματς (hls)

Η ομάδα του Βάλντας Ιβανάουσκας σημείωσε δύο τέρματα μετά το 80ο λεπτό του ματς και έφτασε στην πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Η Λιθουανία υποδέχτηκε στο Βίλνιους την Βουλγαρία στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη στην τελική ευθεία του αγώνα με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ήταν γενικά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές τελικές μπροστά στις δυο εστίες με τις σημαντικές στιγμές να είναι μοιρασμένες και η διαφορά για τους γηπεδούχους να γίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάσεν Πετρόφ είχε την κατοχή της μπάλας ελαφριά υπέρ με την Λιθουανία όμως βρίσκει την ουσία που είναι τα γκολ και τελικά να παίρνει την νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Λασίτσκας στο 18ο λεπτό για να έρθει η απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ντεσπόντοφ (64΄) και ενώ η αναμέτρηση είχε μπει στην τελική της ευθεία οι γηπεδούχοι βρήκα δυο ακόμη τέρματα, αμφότερα από τον Τσέρνιτς μέσα σε δύο λεπτά (82΄, 84΄) τα οποία και έγειραν την πλάστιγγα οριστικά υπέρ τους.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.