Ελλάδα-Καζακστάν 3-2: “Ζωντανή” στο κυνήγι του θαύματος (hls)

Η Εθνική γυναικών έβαλε πίσω το 10-0 από τη Γαλλία, έβγαλε χαρακτήρα και επικράτησε με 3-2 του Καζακστάν κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Δύο γκολ η Σπυριδωνίδου.

Μετά το 10-0 από τη Γαλλία, η Εθνική γυναικών έψαχνε αντίδραση και νίκη απέναντι στο Καζακστάν με σκοπό να διατηρήσει τις ελπίδες για το “θαύμα” της δεύτερης θέσης.

Τα κορίτσια του Γιώργου Κυριαζή παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήραν τη νίκη με 3-2 έχοντας ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Σπυριδωνίδου της Μπάρι που πέτυχε δύο γκολ.

Αρχικά το 1-0 στο 7ο λεπτό από σέντρα της Μωραΐτου η Ελλάδα μπήκε μπροστά στο σκορ. Η Εθνική δεν εκμεταλλεύτηκε την ορμή της και στο 19′ από ολιγωρία της άμυνας δέχθηκε την ισοφάριση από κεφαλιά της Μπορτνίκοβα. Το άγχος άρχισε να κυριεύει τα πόδια των ελληνίδων που βρήκαν το σθένος στο τέλος του ημιχρόνου να επιτεθούν μαζικά και αυτή η επιθετικότητα καρποφόρησε στο 47′ ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια της Μωραΐτου, κεφαλιά της Μάρκου και απομάκρυνση της Αϊτίμοβα εντός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο με καλή ψυχολογία η Ελλάδα ήταν ακόμα καλύτερη, έκανες πολλές φάσεις και ετύχησε να κάνει το 3-1 στο 72′ με κεφαλιά της Σπυριδωνίδου από κόρνερ της Σαρρή. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς “κλέιδωσε” από το δεύτερο ελληνικό λάθος στο ματς η Ζανατάγεβα μείωσε σε 3-2 επαναφέροντας το άγχος που ωστόσο δεν πλήρωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φτάνοντας στη νίκη.

Ελλάδα (Γιώργος Κυριαζής): Βλασιάδου, Σιδηρά, Γκάτσου, Γιαννακά, Μήτκου, Μωραΐτου, Κακαμπούκη, Ζαμαλίδου, Σαρρή, Μάρκου, Σπυριδωνίδου.
Έπαιξαν και οι: Πούλιου, Καλδαρίδου, Παλαμά, Στράντζαλη, Γεωργίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.