FIFA: Επιμένει για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια!

Σε δέκα ημέρες (30 Σεπτεμβρίου) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) θα ανοίξει νέο κύκλο επαφών με τις Ομοσπονδίες κάθε χώρας, έτσι ώστε το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, και όχι τέσσερα.

Δεν είναι κάτι καινούριο, αφού διοικητικά στελέχη της FIFA έχουν εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν την επιθυμία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το Μουντιάλ να διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.

Πλέον μπαίνουμε στο τελικό στάδιο των επαφών, με την FIFA να συζητά με τις Ομοσπονδίες της κάθε χώρας τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει.

Ανακοινώθηκε μάλιστα επίσημα ότι η FIFA απέστειλε επιστολές στις ενώσεις-μέλη της, για να τροποποιηθεί το καλεντάρι και να επιτραπεί η ομαλή υλοποίηση των σχεδίων της.

«Η FIFA κάλεσε τις ενώσεις μέλη της σε μια πρώτη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτή είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής και ανοιχτής συζήτησης, σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο, μέσα τους επόμενους μήνες»αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Στην online συνάντηση οι ιθύνοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα δώσουν επίσημη μορφή στη πρόταση τους, ξεδιαλύνοντας το τοπίο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση της UEFA πάνω στο πολύκροτο ζήτημα, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αντιτεθεί αμέτρητες φορές στα σχέδια της FIFA για τη νέα μορφή του διεθνούς ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.