4ος Όμιλος: Νίκη για Γαλλία με Γκριεζμάν, χωρίς νίκη Βοσνία και Καζακστάν (hls)

Η Γαλλία με πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν πήρε τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία, ενώ το Καζακστάν σόκαρε στο 95΄την Βοσνία στο τελικό 2-2!

Η Γαλλία μετά τις ισοπαλίες με Βοσνία και Ουκρανία, ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και το κατάφερε κόντρα στην Φινλανδία!

Στο 23ο λεπτό, ο Μπενζεμά φλέρταρε με το γκολ, όμως ο Χραντέτσκι έσωσε την ομάδα του κρατώντας το μηδέν.

Οι “τρικολόρ” άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπενζεμάν βρήκε τον Γκριεζμάν και αυτός με φοβερό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Φινλανδίας για το 1-0!

Ο Μπενζεμά στο 38 θα μπορούσε να έχει κάνει 2 τα τέρματα της ομάδας του, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 54, η Γαλλία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και πάλι με τον Γκριεζμάν!

Ο Ντιμπουά είδε την κίνηση του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο, του πέρασε τη μπάλα στην περιοχή και αυτός από δύσκολη γωνία πέτυχε υπέροχο γκολ για το 2-0!

Στο 86΄ο Μπενζεμά νικήθηκε για ακόμη μια φορά από τον Χραντέτσκι ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Πούκι έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι με τον διαιτητή Αϊτεκίν, να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Γαλλία να πανηγυρίζει την τρίτη της νίκη φτάνοντας τους 12 βαθμούς. Η Φινλανδία παρέμεινε στους 5.

O Γκριεζμάν, με τα δύο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 41 γκολ και είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Γαλλίας, μαζί με τον Μισέλ Πλατινί!

Γαλλία: Γιορίς, Ζούμα, Βαράν, Κιμπέμπε, Ντουμπουά(67΄Μουκιέλε), Πογκμπά, Ραμπιό, Ερνάντες, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ(80΄Μπεν Γιεντέρ), Μπενζμά

Φινλανδία: Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Βαισάνεν, Ο΄Σόνεσι, Ούρονεν(62΄Σορίρι), Καμαρά, Σούλερ(62΄Βαλακάρι), Νίσιλα(73΄Καιρίνεν), Άλχο(81΄Ραιτάλα), Πογιάνπαλο(73΄Γιένσεν), Πούκι

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη και το Καζακστάν, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη στον τέταρτο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα και στο 18 απείλησαν με τον Έντιν Ντζέκο που σούταρε πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι. Στο 36 ο Ντεμίροβιτς έκανε πέροχη ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο αμυντικούς όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σάτσκι για να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 52, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ευκαιρία, άνοιξαν το σκορ. Ο Κουάτ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ταγκιμπέργκεν, έκανε το 1-0!

Η Βοσνία συνέχισε να πιέζει και στο 73 κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πιάνιτς για το 1-1 στο 74.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη και στο 86 ο Μέναλο έκανε το 2-1 φέρνοντας κοντά την ομάδα του στο πρώτο της “τρίποντο”.

Το Καζακστάν, κατάερε ωστόσο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Ζαινουτντίνοφ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βοσνία: Σέχιτς, Χατζικάντουνιτς(68΄Μέναλο), Αχμέντοβιτς, Σανιτσάνιν, Στεβάνοβιτς, Νάλιτς(55΄Γκόγιακ), Πιάνιτς, Τσίμιροτ, Κολάσινατς(46΄΄Τσίβιτς), Ντεμίροβιτς(80΄Πρέβλιακ), Ντζέκο

Καζακστάν: Σάτσκι, Βορογκόβσκι(85΄Ταϊκενόφ), Μαλίι, Μαρότσκιν, Μπιστρόφ, Κουάτ, Βασίλιεφ(84΄Οραζόφ), Ταγκιμπέργκεν, Ζούκοφ, Σουσενάτσεφ(57΄Ζαινουντίνοφ) Λογκβιντένκο(89΄Ερλάνοφ)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. Γαλλία 12
  2. Ουκρανία 5
  3. Φινλανδία 5
  4. Βοσνία Ερζεγοβίνη 3
  5. Καζακστάν 3

Αποτελέσματα:

Γαλλία – Φινλανδία 2-0

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Καζακστάν 2-2

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9/10

Καζακστάν-Βοσνία

Φινλανδία – Ουκρανία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.