Αργεντινή – Βραζιλία: Πολιτικοί λόγοι διέκοψαν το ματς σύμφωνα με τον Μαρτίνες

Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες, πιστεύει πως η αναμέτρηση στη Βραζιλία διακόπηκε για «πολιτικούς λόγους».

Ο Μαρτίνες ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που ξεκίνησαν το μεγάλο ντέρμπι των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής. Ωστόσο, ο αγώνας διακόπηκε λίγο μετά την έναρξη, όταν οι υπεύθυνοι υγείας της Βραζιλίας μπήκαν στο γήπεδο για να συλλάβουν τους Μαρτίνες, Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι χώρα της κόκκινης λίστας στη Βραζιλία, περιορίζοντας την είσοδο τις τελευταίες 14 ημέρες.

Η Βραζιλία είχε καλέσει εννέα παίκτες από την Premier League για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αλλά κανένας δεν ταξίδεψε. Η Anvisa, η υγειονομική αρχή της Βραζιλίας, δήλωσε λίγο πριν το παιχνίδι της Κυριακής: «Η Anvisa ζήτησε από τις τοπικές υγειονομικές αρχές να καθορίσουν την άμεση καραντίνα των παικτών, οι οποίοι σταματούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και θα πρέπει να αποτραπεί από το να παραμείνουν στο έδαφος της Βραζιλίας ».

“Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη”, είπε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής και της Άστον Βίλα “Προετοιμαζόμαστε τρεις ημέρες στη Βραζιλία για να παίξουμε και το να ακυρωθεί μετά από πέντε λεπτά είναι ένα πικρό συναίσθημα. Δώσαμε τα πάντα για να το κερδίσουμε και για πολιτικούς λόγους, δεν ξέρω τι συνέβη, ακυρώθηκε και έπρεπε να επιστρέψουμε. Υπήρχαν φήμες για εκείνους από την Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι, αλλά μπορούσαν να μας προειδοποιήσουν όταν φτάσαμε στη Βραζιλία. Θα μπορούσαν να μας είχαν προειδοποιήσει, είναι κρίμα γιατί θα κερδίζαμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση, η ομάδα πήγαινε καλά. Δεν καταλάβαμε τίποτα. Μείναμε για μισή ώρα για να δούμε αν θα βγούμε να παίξουμε ή να ζεσταθούμε ξανά και μετά τα 30 ή 40 λεπτά, μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε ».

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα η FIFA θα εξετάσει την κατάσταση και θα λάβει τα μέτρα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.