Εθνική: Σκέψεις για Σιώπη και τρία στόπερ!

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ σκέφτεται να παρατάξει την Εθνική ομάδα με ένα επιθετικογενές 3-5-2 ή 3-4-2-1 στον «τελικό» με το Κόσοβο. Φανέλα βασικού παίρνει ο Σιώπης.

Η Εθνική ομάδα παίζει στο Κόσοβο της ελπίδες της να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου της.

Τα προβλήματα για τον Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι πολλά, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι όσοι πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν θα δείξουν ότι την αξίζουν.

Στο μυαλό του και στην προπόνηση δουλεύει αρκετά το πλάνο με τα τρία στόπερ που είχαμε δει και στο φιλικό του Ιουνίου με τη Νορβηγία. Δεν αποκλείεται μα παρατάξει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα.

Ωστόσο μπροστά θα αναγκαστεί να πάει σε αλχημεία καθώς απουσιάζουν τόσο ο Πέλκας όσο και ο Μασούρας που είχαν παίξει δίδυμο στην επίθεση.

Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε το σχέδιό του θα λέγαμε πως μια πιθανή ενδεκάδα θα είχε τον Βλαχοδήμο στο τέρμα τους Τζαβέλλα, Κ.Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο στα στόπερ, δεξιά τον Ανδρούτσο, αριστερά τον Τσιμίκα, στο κέντρο του γηπέδου τους Μπουχαλάκη και Σιώπη.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση, το ζήτημα είναι αν θα δούμε δύο δεκάρια και ένα φορ ή ένα δεκάρι και δύο επιθετικούς. Μπακασέτας ως δεκάρι και Παυλίδης ως επιθετικός φαίνονται πως έχουν προβάδισμα για δύο θέσεις και μένει μία ακόμα.

Αν προτιμηθεί δεύτερο δεκάρι τη θέση διεκδικεί ο Μαλνταλος με τον Βρουσάι, ενώ αν προτιμηθεί δεύτερο φορ δεν αποκλείεται να δούμε τον Δουβίκα βασικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας