GROUP Α: Έσωσε την Πορτογαλία ο παρολίγον… μοιραίος και πλέον ρέκορντμαν Κριστιάνο (hls)

Ιστορική βραδιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ιρλανδίας, καθώς πλέον είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Στην εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Ιρλανδία έφτασε η Πορτογαλία, αν και καρδιοχτύπησε στο ματς για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Οι Ίβηρες έμειναν πίσω στο σκορ στο 35′ με το γκολ του Ίγκαν και χρειάστηκαν να φτάσουν σε μια επική ανατροπή!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε δύο φορές στο 89′ και το 90+6′ και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του, γινόμενος πλέον και ο άνθρωπος με τα περισσότερα γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων φτάνοντας τα 111 (το ρεκόρ το… έσπασε στα 110)!

Ο μεγάλος αστέρας της ομάδας του Φερνάντο Σάντος παρολίγον να σταθεί μοιραίος καθώς είχε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 15′, αλλά το πέναλτί του σταμάτησε στον Μπαζούνου.

Όμως κατάφερε και πάλι να μιλήσει την ώρα που έπρεπε και κράτησε την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, έχοντας βέβαια κι ένα ματς περισσότερο από τους δεύτερους Σέρβους.

Σκόρερ: 89′, 90+6′ Κριστιάνο Ρονάλντο – 35′ Ίγκαν

Πορτογαλία (Σάντος): Πατρίσιο, Κανσέλο (82′ Γέδες), Πέπε, Ντίας, Γκερέρο (62′ Μέντες), Φερνάντες (62′ Ζ. Μάριο), Παλίνια (73′ Μουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Ραφαέλ Σίλβα (46′ Αντρέ Σίλβα), Ζότα, Ρονάλντο

Ιρλανδία (Κένι): Μπαζούνου, Ίγκαν, Ο’ Σέι (35′ Ομομπαμιντέλε), Ντάφι, Κόουλμαν, Χέντρικ, Κάλεν, ΜακΓκράθ (90′ Μόλουμπι), Ντόχερτι, Ίντα (90′ Κόλινς), Κόνολι (72′ ΜακΚλιν)

Λουξεμβούργο-Αζερμπαϊτζάν: 2-1

Από την άλλη πλευρά το Λουξεμβούργο έφτασε στη νίκη κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν χάρις στο πολύ καλό του πρώτο ημίχρονο, όταν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Γκονσάλβες Πίντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8′, πριν ο Ροντρίγκες κάνει το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια ζωής στο δεύτερο μέρος, μειώνοντας στο 67′ με τον Μακμούντοφ.

Σκόρερ: 8′ Γκονσάλβες Πίντο, 28′ (πεν.) Ροντρίγκες – 67′ Μακμούντοφ

Επόμενη αγωνιστική (4/9):

Σεβία-Λουξεμβούργο

Ιρλανδία-Αζερμπαϊτζάν

Βαθμολογία:

Πορτογαλία (4 ματς): 10

Σερβία (3): 7

Λουξεμβούργο (3): 6

Ιρλανδία (3): 0

Αζερμπαϊτζάν (3): 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.