“Τεσσάρα” με Σουάρες

Με τέσσερα τέρματα του Λουίς Σουάρες, δύο σε κάθε ημίχρονο, η Ουρουγουάη συνέτριψε 4-0 τη Χιλή στο Μοντεβιδέο και απέκτησε προβάδισμα τριών βαθμών στον προκριματικό όμιλο (ζώνη Νοτίου Αμερικής) για το Μουντιάλ 2014.

Με τέσσερα τέρματα του Λουίς Σουάρες, δύο σε κάθε ημίχρονο, η Ουρουγουάη συνέτριψε 4-0 τη Χιλή στο Μοντεβιδέο και απέκτησε προβάδισμα τριών βαθμών στον προκριματικό όμιλο (ζώνη Νοτίου Αμερικής) για το Μουντιάλ 2014. Ο 24χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ σκόραρε στο 42ο, 45ο, 67ο και 73ο λεπτό της αναμέτρησης οδηγώντας την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα σε μια άνετη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του προκριματικού ομίλου με επτά βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση, μαζί με Κολομβία, Αργεντινή και Βενεζουέλα, «σκαρφάλωσε» η Παραγουάη που νίκησε στην πόλη Ασουνσιόν τον Ισημερινό με 2-1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ριβέρος (46`) και Βερόν (57`), ενώ για τον Ισημερινό μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Ρόχας. Ισόπαλες με 1-1 τέλος, αναδέιχθηκαν Κολομβία και Βενεζουέλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.