Εθνική ομάδα: Ο Τζαβέλλας δίνει το στίγμα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο πιο έμπειρος παίκτης αυτής της αποστολής, δε στέκεται στο γκολ του με το Βέλγιο αλλά στην ετοιμότητα της ομάδας τον Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με 39 είναι πρώτος σε συμμετοχές αυτής της αποστολής της Εθνικής ομάδας και είναι και δεύτερος σκόρερ του ρόστερ με 3 γκολ. Συνεπώς είναι εκείνος που πρέπει να δίνει στο στίγμα της επόμενης μέρας μετά από κάθε αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό.

Έτσι και στις δηλώσεις του για το ματς με το Βέλγιο κράτησε (ως όφειλε) χαμηλά τον πήχυ και έστρεψε ήδη το βλέμμα στην ετοιμότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα στα κρίσιμα ματς του Σεπτέμβρη.

Αρχικά τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

“Θεωρώ πως κάνουμε καλή δουλειά τον τελευταίο καιρό. Προσπαθούμε να βγάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Από την αρχή δείξαμε ότι μπορούμε να απειλήσουμε το Βέλγιο. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιεστήκαμε πολύ και αμυνθήκαμε μαζικά σε πολλές περιπτώσεις. Έχουμε μάθει να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν πιεσμένοι από το κακό αποτέλεσμα με τη Γεωργία. Όμως βγάλαμε αντίδραση και είναι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που πρέπει να μάθουν σε αυτούς τους ρυθμούς και χαίρομαι που μπορέσαμε και κάναμε μια καλή εμφάνιση.”

Για το αν παίζουμε καλύτερα με ποιοτικούς αντιπάλους:

“Δε συμμερίζομαι την άποψη ότι παίζουμε καλύτερα με ποιοτικότερους αντιπάλους. Είναι το κατά πόσο είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι. Με τη Γεωργία είχαμε περισσότερο άγχος απ’ο,τι θα έπρεπε. Όμως έχουμε μάθει από αυτό και ελπίζω το Σεπτέμβρη να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι γιατί δείξαμε ότι μπορούμε.”

Για το γκολ του:

“Αν ήταν επίσημο παιχνίδι θα μπορούσα να σου πω κάποια πράγματα παραπάνω. Σίγουρα είμαι χαρούμενος σίγουρα είναι καλό το αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθηση και για τη συνέχεια, όμως θα προτιμήσω να έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.