Ιμπραχίμοβιτς: Σκάνδαλο με μετοχές σε στοιχηματική εταιρία, πιθανός μηδενισμός για Σουηδία!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Aftonbladet" ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία και υπάρχει κίνδυνος για βαριές "καμπάνες", τόσο στον ίδιο όσο και στον Εθνική Σουηδία.

Ο άσος της Εθνικής Σουηδίας και της Μίλαν, παραβίασε το κώδικα ηθικής της FIFA και δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο ίδιο, αλλά και στο ομοσπονδιακό του συγκρότημα.

Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στην Εθνική ομάδα θα έχει αρνητικά αποτελέσματα, με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Όπως αποκαλύπτει η σουηδική “Aftonbladet”, ο Ζλάταν παραβίασε τον κώδικα της FIFA, ο οποίος απαγορεύει ρητά από τους ποδοσφαιριστές να έχουν συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες.

Μάλιστα ο 39χρονος έχει το 10% των μετοχών της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο Ιμραχίμοβιτς δεν μπορούσε να επιστρέψει για την τελευταία φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2018, γιατί ήταν μέτοχος και βασικό διαφημιστικό icon στην Bethard.

Έτσι ο επιθετικός κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Βαριά καμπάνα και για την ομοσπονδία, η οποία υπάρχει ενδεχόμενο να μηδενιστεί, καλή εξέλιξη για την Εθνική μας φυσικά αν αυτό γίνει πραγματικότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.