Εξοργισμένος ο πρόεδρος της Γκάνας

Τι κι αν με την προσωπική του μεσολάβηση οι παίκτες της Εθνικής Γκάνας πληρώθηκαν 3 εκατ. δολάρια σε πριμ για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ; Οι «Black Stars» αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων στη Βραζιλία και ο πρόεδρος της χώρας εμφανίζεται εξοργισμένος.

Τι κι αν με την προσωπική του μεσολάβηση οι παίκτες της Εθνικής Γκάνας πληρώθηκαν 3 εκατ. δολάρια σε πριμ για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ; Οι «Black Stars» αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων στη Βραζιλία και  ο πρόεδρος της χώρας εμφανίζεται εξοργισμένος.


Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνόδου με άλλους αφρικανούς ηγέτες στη Γουινέα Ισημερινού, ο πρόεδρος Τζον Ντραμάνι Μαχάμα, τόνισε πως θα διεξαχθεί επίσημη έρευνα για να διερευνηθούν τα αίτια της αποτυχίας.


Οι Γκανέζοι δεν κατάφεραν να περάσουν τον όμιλο, σε μία πορεία που σημαδεύτηκε από καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, καυγάδες για τα πριμ αλλά και πειθαρχικά παραπτώματα από παίκτες όπως ο Μουντάρι και ο Μπόατενγκ.


«Πρέπει να σχηματίσουμε μία επιτροπή για να ρίξουμε φως στην πορεία της Γκάνας στο Μουντιάλ. Πρέπει να εξετάσουμε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Γκανέζος πρόεδρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.